Úradná tabuľa - expirované

Informácie k zákazu vychádzania

Na základe uznesenia Vlády Slovenskej republiky č. 808 z 31.12.2020 platí od 1. do 24. januára 2021 prísny zákaz vychádzania s minimom výnimiek. 

Jednou s výnimiek je cesta na pohreb blízkej osoby. Tu platí obmedzenie, že pohrebných obradov sa môže zúčastniť maximálne 6 osôb, pričom treba dodržiavať protiepidemiologické opatrenia:

  • prekrytie dýchacích ciest rúškom, respirátorom alebo šatkou
  • odstup 2 metre
  • dezinfekcia rúk

Žiadame občanov, aby rešpektovali toto nariadenie.


Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre vyzýva občanov, aby dodržiavali aktuálne protiepidemiologické opatrenia s dôrazov na zákaz vychádzania v zmysle uznesenie Vlády Slovenskej republiky č. 808 z 31.12.2020.

Vzhľadom na vážnu epidemiologickú situáciu v meste Nitra žiadame občanov, aby necestovali do mesta Nitra. Ak občania musia ísť do mesta Nitra za účelom výkony zamestnania, alebo výkonu podnikateľskej činnosti, nech si zabezpečia potvrdenie od zamestnávateľa, alebo iný dokument, ktorým vedie preukázať potreby svojej cesty.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre od 5.1.2021 sprísni dopravné kontroly na hlavných ťahoch do mesta Nitra zamerané na kontrolu potreby cestovania do mesta s cieľom obmedziť počet obyvateľov v meste a tým znížiť riziko prenosu ochorenia COVID 19.


uznesnie vlády 808
106-krát videné